Aplicatia se incarca
 0751.266.266 (Luni-Vineri 8:00 - 16:00)

Vanzarile de bunuri si servicii prin intermediul acestui magazin virtual implica acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos.

Vanzatorul, compania MEKAPAT SRL, isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile.

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.cofetariabombo.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.cofetariabombo.ro includ  T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Termenul de valabilitate al produselor este de 72 ore conform legislatiei in vigoare.

Produsele pot fi returnate in maxim 24 ore.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita Cumparatorului plata in avans a produselor comandate.

In cazul in care conditiile meteo sau de trafic ingreuneaza procesul de livrare, MEKAPAT SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru intarzierile la livrare. Pentru comenzile speciale, timpul de livrare poate fi diferit de cel obisnuit si va fi comunicat pentru fiecare caz in parte.

Produsele de cofetarie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

In atentia persoanelor alergice! Produsele de cofetarie si patiserie contin substante sau urme de substante cu efect alergogen: GLUTEN, OUA SI
DERIVATE, ARAHIDE SI PRODUSE DERIVATE, SOIA SI PRODUSE DERIVATE, LAPTE SI PRODUSE DERIVATE, FRUCTE NUCIFERE, SEMINTE DE SUSAN SI PRODUSE DERIVATE.

Figurinele din pasta de zahar contin sarme si scobitori si nu sunt recomandate pentru consum.

Toate elementele de grafica ale site-ului, logo, imagini, baze de date, etc. apartin in exclusivitate MEKAPAT SRL, operatorul site-ului www.cofetariabombo.ro. Folosirea celor enumerate mai sus fara acordul explicit si in scris al MEKAPAT SRL se pedepseste conform legii.

Neintelegerile aparute intre SC MEKAPAT SRL si clienti vor fi rezolvate pe cale amiabila. In masura in care acest lucru este imposibil, solutionarea conflictelor va fi realizata pe cale judecatoreasca.