Prăjitură tradițională din blaturi pufoase, îmbibate în sirop aromat, completate cu jeleu de vișine și frișcă cremoasă
pentru comenzile de minim 150 de lei
in deplina siguranta prin partenerul nostru NETOPIA
Celebra prăjitură a fost creată de frații Julien la Paris, în 1845, în onoarea lui Jean Anthelme Brillat-Savarin, cel care a publicat în 1825 Psihologia gustului și despre care se spune că ar fi fost primul critic culinar. A făcut foarte repede carieră internațională, astfel că în Principatele Române a ajuns să fie cunoscută și extrem de apreciată în foarte scurt timp. Prin combinația savuroasă de blat fraged și puternic însiropat, cu frișcă din abundență și jeleu de vișine, SAVARINA aduce un contrast dulce-acrișor în fiecare înghițitură. Această prăjitură încântătoare oferă o senzație de sațietate pe termen lung, fiind ideală pentru cei care caută un desert clasic, elegant și savuros, potrivit atât pentru ocazii speciale, cât și pentru momentele binemeritate de răsfăț.
Contine alergeni | ||
---|---|---|
![]() |
Oua
(Oua și produse derivate) |
|
![]() |
Lapte
(Lapte și produse derivate) |
|
![]() |
Grâu
(Cereale cu conținut de gluten și produse derivate) |
|
![]() |
Soia
(Soia și produse derivate) |
Informatii nutritionale medii per 100g produs | Valoare energetica | Grasimi | Glucide | Fibre (gr) | Proteine (gr) | Sare (gr) | |||
kj | kcal | Totale (gr) | din care Acizi grasi saturati (gr) |
Total (gr) | din care Zaharuri (gr) |
||||
805,778 | 192,423 | 8,882 | 4,924 | 25,966 | 17,360 | 0,094 | 1,720 | 0,168 |
Conditii de depozitare: 2°C-…6°C
Termen de valabilitate: 3 zile