Aplicatia se incarca
 0751.266.266 (Luni-Vineri 8:00 - 16:00)

5 pași pentru un CANDY BAR de vis

la nunta ta

 

Și iată că a venit și ziua cea mare! Emoțiile curg încontinuu și din minut în minut totul este organizat astfel încât ziua să fie perfectă. Nu e ușor, dar se poate realiza și fără bătăi de cap dacă ai alături oameni dragi care te ajută.

Știm cât de mari sunt emoțiile atunci când trebuie să pregătești de la A la Z un eveniment, cu atât mai mult când e vorba de NUNTA ta.

E o zi unică, o zi la care ne gândim mult și visăm încă de mici. Ne dorim ca totul să meargă ca pe roate, iar atmosfera feerică, de basm, să umple toată sala și să intre în sufletul invitaților.

Cu mic, cu mare, toată lumea se bucură alături de miri, principalele personaje din povestea acestei zile.

Iar ca să nu lipsească nimic, știm că de pe lista cu tot ce ai de făcut vrei să bifezi cât mai repede...

Candy-bar de poveste

Colțul dulce poate fi una din cele mai delicioase atracții ale serii și poate să facă diferența între o nuntă fabuloasă, pe care toată lumea să o țină minte și una mai puțin memorabilă.

Dar cum poți avea un astfel de candy bar, indispensabil pentru ca nunta să fie perfectă?

Am pregătit pentru tine 5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi candy-barul.

1.     Tematica

Este foarte important ca povestea să se lege frumos, de aceea nunta ar trebui să aibă o singură tematică, care să se regăsească în toate elementele ei invitații, decorul colțului pentru poze, candy bar, tort.

Poți alege tematica în funcție de:

-         Culorile care vă plac cel mai mult

-         Activitățile preferate din timpul liber

-         Cărțile sau filmele iubite

Majoritatea aleg tematici precum vintage, tematică florală, tematici anotimpuri, fairytale, romantică, boemă, rustică, The Great Gatsby, tradițional românească.

 

2.     Numărul de invitați

Aici e important să fie un calcul corect, deoarece nimeni nu își dorește o nuntă de la care să plece invitații fără să fi gustat nici măcar o prăjitură, pentru că nu au fost de ajuns.

 

3.     Conținutul

Poți opta pentru un candy bar clasic, cu dulciuri consacrate românești sau poți adăuga și alte elemente care arată super delicios: cupcakes, candy pops, bezele, bomboane colorate, fructe sculptate, fântână de ciocolată.

 

4.     Mesaje personalizate

Fiecare prăjiturică poate surprinde invitații prin etichete sau rame foto, care să conțină denumirea prăjiturilor sau mesaje haioase „Pick me”, „Yummy”, „Take one”, „Just married”, „Love is sweet - enjoy a treat”, sau chiar numele vostru și data nunții.

 

5.     Degustarea

Un alt pas important: trebuie să fiți convinși de gustul și calitatea deserturilor. Înainte de a comanda, asigură-te că mergi înainte la o degustare și pui toate detaliile de mai sus la punct împreună cu persoana specializată în evenimente din cofetăria aleasă.

 

Suntem siguri că noi, echipa Cofetăria Bombo din Brașov, am ajutat la crearea unor povești fascinante, cu fiecare candy bar realizat din 2008 până astăzi. Având laborator propriu și sistem de logistică, suntem aici pentru tine indiferent dacă ai nunta în Brașov sau împrejurimi.

Dacă se aproprie nunta ta și nu știi ce să alegi, te ajutăm cu toată experiența noastră să alegi un candy bar personalizat pentru nevoile tale!

Găsești mai multe detalii aici: https://www.cofetariabombo.ro/evenimente

Scrie-ți povestea dulce alături de noi!